Solceller & Solenergi

ThoMa El ApS samarbejder med gratissolcelletilbud.dk vedr. afgivelse af tilbud på solcelleanlæg.
Hjemmesiden gratissolcelletilbud.dk opdaterer løbende nyheder vedr. solceller og alternativ energi.

Kontakt os

Indhent et uforpligtende tilbud. Kontakt os via denne formular eller ring 35 81 60 55

Solenergi – en pålidelig energikilde

Der er mange gode grunde til at vælge solceller som energikilde til strømforsyningen i hjemmet. En af de mest oplagte grunde er det økonomiske perspektiv. Elpriserne stiger i takt med, at de traditionelle energikilder, som olie, kul og gas udtømmes.

Solen forsyner os med vedvarende, grøn og gratis energi året rundt.

Et solcelleanlæg omdanner energien fra lyset til elektricitet uden hverken miljøpåvirkning eller støj. Denne elektricitet ledes igennem boligens elmåler og videre til det offentlige elnet. Producerer en husstand mere strøm end den forbruger indsættes den overskudende strøm på det kollektive elnet. Her kan den så hentes igen, når der er brug for den. Husstandens elmåler løber på den måde fremad og baglæns alt efter det aktuelle strømforbrug og solcelleproduktionen. Det betyder en besparelse på op til 2 kr./kWh, fordi elprisen, inkl. afgifter, tariffer og moms for den mængde el, der produceres af solcellerne, spares.

Et solcelleanlæg har i langt de fleste beregninger en tilbagebetalingstid på 10-15 år og en garanteret levetid på 25 år. Når tilbagebetalingstiden er udløbet har man således gratis strøm og det vil kun være udgifter til vedligeholdelse af anlægget, der er aktuelle. Så der er sund fornuft i at investere i et solcelleanlæg.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

ThoMa-El’s tilbud er altid uforpligtende – Vores værdigrundlag er altid gensidig respekt, at aftaler overholdes, engagement, løbende udvikling og sætter pris på godt humør i alle samarbejdsforhold.

Scroll to Top