El-tjek

Der kan være mange penge at spare, hvis du lader os besigtige din el-installation. Ofte viser det sig nemlig, at der ved en mindre indsats kan gøres en meget stor forskel. ThoMa El har stor erfaring og viden om energioptimering og sikkerhed i hjemmet, og vi stiller gerne vores ekspertise til din rådighed.

Kontakt os

Indhent et uforpligtende tilbud. Kontakt os via denne formular eller ring 35 81 60 55

Er din El-installation ok?
Mangler du et El-tjek?

Der er rigtig mange mennesker, som ikke tænker videre over, hvilken tilstand el-installationerne i deres ejendom har.

Alle leverandører af el-materiel har beskrevet levetid på deres produkter, men hvor ofte tænker du på det når nu ledningerne ligger skjult i væggen, på loft eller i kælder?

Et ordentligt el-tjek sikrer dig mod uforudsete, dyre og potentielt livsfarlige el-problemer ude i fremtiden – derfor kan de altid betale sig at ringe til en autoriseret el-installatør.

"Ude af øje, ude af sind"

ThoMa-El ApS leverer en tilstandsrapport vedrørende dine el-installationer. Med rapporten har du fuldt overblik over dine elektriske installationer, og kan disponere dine ressourcer optimalt i forhold til vedligeholdelse af øvrige områder på din bolig.  Det giver sikkerhed, tryghed og ro i sjælen.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

ThoMa-El’s tilbud er altid uforpligtende – Vores værdigrundlag er altid gensidig respekt, at aftaler overholdes, engagement, løbende udvikling og sætter pris på godt humør i alle samarbejdsforhold.

Scroll to Top