El-tjek

El-tjek

Der kan være mange penge at spare, hvis du lader os besigtige din el-installation. Ofte viser det sig nemlig, at der ved en mindre indsats kan gøres en meget stor forskel. ThoMa El har stor erfaring og viden om energioptimering og sikkerhed i hjemmet, og vi stiller gerne vores ekspertise til din rådighed.

Er din El-installation ok?
Mangler du et El-tjek?

Der er rigtig mange mennesker, som ikke tænker videre over, hvilken tilstand el-installationerne i deres ejendom har.

Alle leverandører af el-materiel har beskrevet levetid på deres produkter, men hvor ofte tænker du på det når nu ledningerne ligger skjult i væggen, på loft eller i kælder?

Et ordentligt el-tjek sikrer dig mod uforudsete, dyre og potentielt livsfarlige el-problemer ude i fremtiden – derfor kan de altid betale sig at ringe til en autoriseret el-installatør.

“Ude af øje, ude af sind”

ThoMa-El ApS leverer en tilstandsrapport vedrørende dine el-installationer. Med rapporten har du fuldt overblik over dine elektriske installationer, og kan disponere dine ressourcer optimalt i forhold til vedligeholdelse af øvrige områder på din bolig.  Det giver sikkerhed, tryghed og ro i sjælen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du kan ringe til os på telefon +45 35 81 60 55, hvor vi sidder klar til at høre, hvad vi kan hjælpe dig med. Tag kontakt til os, så vi sammen kan finde den bedste løsning på de udfordringer, du har. Vi dækker hele Sjælland – og følger opgaven til dørs!

ThoMa-El ApS
Midtager 19
2605 Brøndby
CVR: 28853025
Copyright © 2023Thoma El