35 81 60 55 thoma@thoma-el.dk

BMS og CTS

BMS og CTS

– Bygningsautomatik

Der kan være mange penge at spare, hvis du lader os besigtige din el-installation. Ofte viser det sig nemlig, at der ved en mindre indsats kan gøres en meget stor forskel. ThoMa El har stor erfaring og viden om energioptimering og sikkerhed i hjemmet, og vi stiller gerne vores ekspertise til din rådighed.

Bygningsautomation & bygningsautomatik (BMS & CTS)

Hos ThoMa El ApS har vi erfaring med bygningsautomatik oftest kaldet BMS og CTS anlæg.

Vores hovedkompetencer omfatter BMS (Building Management System) og CTS (Central Tilstandskontrol og Styring) oftest referret til som bygningsautomation eller bygningsautomatik på det Danske Marked.

CTS anlæg giver dig styringen af din bolig og resulterer i energibesparelser og tidsbesparelser.

Formålet med et CTS‐anlæg er, at du opsætter din egen PC eller ipad som en slags kontrolcenter. Derfra kan du styre/kontrollere og overvåge hvad der sker i de forskellige rum i din bolig og i mindre bygninger.

Overvågningen og kontrol foregår via en PC eller I-pad.

Der er mulighed for at implementere, statusopatering og alarmfunktion således at man hurtigt kan blive gjort opmærksom på ineffektivitet, lækage eller andre fejl.

Thoma-El har en CTS løsning til dig

Vi løser ofte selv opgaver med bygningsautomatik, men i særlige tilfælde, og afhængig af vores aktuelle kapacitet, løser vi opgaven i samarbejde med vores underleverandører.

Det er vigtigt for os, at du som kunde får et anlæg der passer til dit nuværende og fremtidige behov. Vi anbefaler derfor at starte med et opstarts- og afklaringsmøde, hvor muligheder og rammer for automation bliver afdækket.

Ud over selve automationsdelen kommer energioptimering og registrering, hvilket er blevet en større og vigtigere del af et moderne BMS/CTS anlæg.