35 81 60 55 thoma@thoma-el.dk

Ejendomsservice

Ejendomsservice til Boligforeninger

En serviceaftale med ThoMa El kan altid udarbejdes, så den tilpasses jeres ejendoms behov for vedligeholdelse, ny installationer, omlægning, akut hjælp mv. Ring gerne til os og få udarbejdet en plan eller hvis du har spørgsmål.

El-teknisk ejendomsservice til boligforeninger

Har jeres ejendom brug for daglig service og vedligeholdelse af jeres elinstallationer,  akut udrykning hvis elinstallationerne går ned, rådgivning omkring omlægninger, ny anlæggelser og energioptimering,  så kontakt os.

ThoMa El har mange års erfaring med ejendomsservice. Vi yder el teknisk ejendomsservice for både store og små boligforeninger, institutioner og virksomheder.

ThoMa El er autoriseret el-installatører,  som har fokus på kvalitet, sikkerhed og rådgivning for at sikre, at jeres ejendom får en sikkerhedsmæssig ansvarlig og optimal service.

Din boligforening kan bl.a. få hjælp med

  • Renovering af elinstallationer
  • Rådgivning inden for energioptimering, lysstyring og lysdæmpning
  • Opsætning og vedligeholdelse af dør- og porttelefoner
  • Reparationer og vedligeholdelse af installationer i varmecentraler, fællesvaskerier og forsamlingslokaler
  • Opsætning og vedligeholdelse af gård- og facadelys
  • Elinstallationer på hovedtrapper og bagtrapper
  • Røg- og brandalarmer
  • Strøm til ventilationsanlæg
  • Omlægning af gasinstallationer til elinstallationer
  • Udskiftning eller service på hpfi relæ

Teknikerservice – Energioptimering og fagteknisk rådgivning

Vi har stor fokus på energioptimering og tilbyder gerne fremtidig rådgivning omkring tiltag ved fx energioptimering, lysstyring og lysdæmpning, som kan spare jeres ejendom på elregningen.

Gasinstallation eller elinstallation? Vi kan bidrage med vores fagekspertise, hvis I er i tvivl om hvorvidt I skal fortsætte med gasinstallationer eller omlægge til elinstallationer. Eller hvis I har brug for rådgivning omkring udskiftning af stofledninger i jeres ejendom og andre større tiltag på ejendommen.

Rabatordning for ejendommens beboere

Ved indgåelse af fast serviceaftale med ThoMa El, kan jeres ejendoms boliglejere eller boligejere som en bonus få gode rabatordninger. Vi giver fx. beboerne rabat ved daglig vedligeholdelsesarbejde, men også ved nyetablering af køkken, badeværelse, sammenlægning af lejemål mv.

Kontakt os i dag på 35 81 60 55 og få et godt tilbud på en fast serviceaftale eller for at høre mere om vores ydelser indenfor ejendomsservice.