El-service

Elektriske installationer, professionel rådgivning & service

Uanset om din virksomhed har brug for hjælp til opsætning af installationer såsom datainstallationer, eltavler eller forsyningsanlæg, kan vi yde løbende assistance. Med en skræddersyet serviceaftale kan vi hurtigt hjælpe jer, da rammerne er aftalt på forhånd. Oplever I f.eks. driftsstop, kræver det hurtig hjælp, så virksomheden ikke lider et unødigt tab.

El-service til erhverv

ThoMa El er en autoriseret el-installatør og leverer en professionel el service til virksomheder inden for forskelligt erhverv. Vi skræddersyr en løsning til din virksomheds behov. Mangler din virksomhed rådgivning, service eller en totalløsning, så står Thoma-El parat til at løfte opgaven.

Vi hjælper erhvervslivet med elektriske installationer

Vi har stor erfaring med at bistå det danske erhvervsliv med at optimere og energieffektivisere virksomheders energiforbrug. Vi kan eksempelvis hjælpe med:

Alle disse forhold er afgørende for et fornuftigt energiforbrug og ikke mindst for sikkerheden af installationerne.
Som en del af vores el-service udfører vi naturligvis også gerne et energitjek i jeres virksomhed, hvor vi kan komme med gode råd til installation af komponenter, der med det samme vil føre til nedsættelse af jeres energiforbrug. Det er en gevinst, som kan måles direkte på bundlinjen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du kan ringe til os på telefon +45 35 81 60 55, hvor vi sidder klar til at høre, hvad vi kan hjælpe dig med. Tag kontakt til os, så vi sammen kan finde den bedste løsning på de udfordringer, du har. Vi dækker hele Sjælland – og følger opgaven til dørs!

ThoMa-El ApS
Midtager 19
2605 Brøndby
CVR: 28853025
Copyright © 2023Thoma El