El-service

- Elektriske installationer, professionel rådgivning & service

Uanset om din virksomhed har brug for hjælp til opsætning af installationer såsom datainstallationer, eltavler eller forsyningsanlæg, kan vi yde løbende assistance. Med en skræddersyet serviceaftale kan vi hurtigt hjælpe jer, da rammerne er aftalt på forhånd. Oplever I f.eks. driftsstop, kræver det hurtig hjælp, så virksomheden ikke lider et unødigt tab.

Kontakt os

Indhent et uforpligtende tilbud. Kontakt os via denne formular eller ring 35 81 60 55

El-service til erhverv

ThoMa El er en autoriseret el-installatør og leverer en professionel el service til virksomheder inden for forskelligt erhverv. Vi skræddersyr en løsning til din virksomheds behov. Mangler din virksomhed rådgivning, service eller en totalløsning, så står Thoma-El parat til at løfte opgaven.

Vi hjælper erhvervslivet med elektriske installationer

Vi har stor erfaring med at bistå det danske erhvervsliv med at optimere og energieffektivisere virksomheders energiforbrug. Vi kan eksempelvis hjælpe med:

Alle disse forhold er afgørende for et fornuftigt energiforbrug og ikke mindst for sikkerheden af installationerne.
Som en del af vores el-service udfører vi naturligvis også gerne et energitjek i jeres virksomhed, hvor vi kan komme med gode råd til installation af komponenter, der med det samme vil føre til nedsættelse af jeres energiforbrug. Det er en gevinst, som kan måles direkte på bundlinjen.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Vi er klar til at køre afsted – på hele Sjælland. Kontakt os i dag på telefon +45 35 81 60 55 og lad os sammen finde den løsning, der passer bedst til jeres virksomhed.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

ThoMa-El’s tilbud er altid uforpligtende – Vores værdigrundlag er altid gensidig respekt, at aftaler overholdes, engagement, løbende udvikling og sætter pris på godt humør i alle samarbejdsforhold.

Scroll to Top