35 81 60 55 thoma@thoma-el.dk

Dørtelefoner

Dørtelefonanlæg, opsætning & servicering

Der kan være mange penge at spare, hvis du lader os besigtige din el-installation. Ofte viser det sig nemlig, at der ved en mindre indsats kan gøres en meget stor forskel. ThoMa El har stor erfaring og viden om energioptimering og sikkerhed i hjemmet, og vi stiller gerne vores ekspertise til din rådighed.

Opsætning af dørtelefonanlæg med eller uden videokamera

Dør- og videodørtelefoner er både et væsentligt sikrings- og komfortudstyr til virksomheder og private hjem. De fleste mennesker kender til traditionelle dørtelefoner, hvor gæsten ringer på, du svarer og låser gæsten ind ved at trykke en knap på telefonen. Med video-dørtelefonen får du – udover at tale med personen, der ringer på døren – også muligheden for at se personen på en skærm i telefonen.

Et ordentlig installeret dørtelefonanlæg skaber ro og tryghed i hjemmet.  Bor du i en lejlighed hvor andre har adgang til din dør kan en dørtelefon være den afgørende forskel på din sikkerheds fornemelse i dit hjem.

Hvis du vælger et dørtelefonanlæg med videodisplay, har du samtidig mulighed for at montere en optager, der automatisk gemmer et billede af den, der ringede på. Dette kan være en uvurderlig facilitet for politiet, hvis en indbrudstyv har været på besøg og har ringet på døren før tyven har brudt ind.

Når du handler med en autoriseret el installatør sikrer du dig en ordentlig løsning der passer til dine specifikke behov. Vi skræddersyr gerne en dørtelefonløsning til netop dine ønsker. Kontakt os i dag!