35 81 60 55 thoma@thoma-el.dk

Standard el-installationer

El-installatør til nybyg og renovering

ThoMa El har den nødvendige ekspertise og det rette team af montører, når du skal bygge nyt eller renovere din bolig og har behov for en autoriseret el-installatør til at gennemgå dine el-installationer. Vi kan stå for hele el-entreprisen fra start til slut, og vi sørger for at gældende lovgivning overholdes.

Få styr på dine el-installationer med det samme

Uanset om du skal renovere dit hus, lave et nyt badeværelse eller en tilbygning til din eksisterende bolig, skal du være opmærksom på følgende:

  • Ved ny rumdeling skal installationerne tilpasses
  • Gamle bygninger har ofte ikke-tidssvarende el-installationer
  • Der er stor brandfare ved gamle stof-isolerede ledninger

Derudover er det lovpligtigt at få udskiftet det gamle FI afbrydere med en HPFI afbryder, eller installere en HPFI afbryder, hvis ikke der allerede er en. HPFI-afbrydere sikrer mod livsfarligt elektrisk stød. HPFI-afbryderen slår fra, når der er en fejl på en brugsgenstand og sikrer dig imod stød. Vi kan være behjælpelige med korrekt installation og funktionstest ved måling af en HPFI-afbryder og generelt hjælpe dig med at opgradere dine el-installationer.

El-entreprisen skal udføres af en autoriseret
el-installatør

Når du skal have foretaget en renovering af din el-installation, er det vigtigt, at du allierer dig med en autoriseret el-installatør. På den måde er du sikker på, at hele el-entreprisen foregår lovligt og professionelt.

Vi kan samtidig rådgive dig om energioptimering, så dine el-installationerne bliver økonomisk rentable og på samme tid tager hensyn til miljøet.

Læs mere om el-tjek og el-eftersyn