El-eftersyn

Der kan være mange penge at spare, hvis du lader os besigtige din el-installation. Ofte viser det sig nemlig, at der ved en mindre indsats kan gøres en meget stor forskel. ThoMa El har stor erfaring og viden om energioptimering og sikkerhed i hjemmet, og vi stiller gerne vores ekspertise til din rådighed.

Kontakt os

Indhent et uforpligtende tilbud. Kontakt os via denne formular eller ring 35 81 60 55

ThoMa El ApS har foretaget mere
end 400 el-eftersyn!

I forbindelse med salg/køb af bolig og ejerskifteforsikring er det et lovkrav, at der foretages et el-eftersyn af en autoriseret el-installatør. Eftersynet er en gennemgang af de elektriske installationer i boligen, hvor beboelsesrum og øvrige rum gennemgås. El-eftersyn er en del af huseftersynsordningen, hvis hovedformål er at beskytte både køber og sælger mod problemer med mangler ved fast ejendom i forbindelse med køb og salg.

Det er derfor vigtigt at få din bolig eller ejendom synet af en autoriseret el-installatør.  Vi har bed erfaring inden for syning af mange forskellige ejendomme og bygninger, med over 400 syn under bæltet.  Dette sikrer dig en ordentlig gennemgang af hele din elektriske infrastruktur, samt ved du at din synsrapport vil leve op til alle lovmæssige krav.

Vi udfører El-eftersyn på:

  • Private boliger og ejendomme
  • Familie Boliger
  • Ejerlejligheder
  • Sommerhuse

El-eftersyn med El-installationsrapport

Et ordentligt El-eftersyn munder ud i en elinstallationsrapport. Rapporten oplyser, i hvilket omfang el-installationerne er funktionsdygtige og lovlige. Rapporten er gyldig i 1 år og den skal være gyldig på det tidspunkt, hvor køberen af ejendommen modtager rapporten.

ThoMa El udfører ca. 400 el-eftersyn pr. år. Det vil sige, at du er sikker på at få besøg af en rutineret medarbejder med omfattende erfaring inden for eftersyn.  Når el-installationerne i din ejendom, hus eller lejlighed skal efterses, så kontakt Thoma-El i Hvidovre – vi står klar til opgaven.

Læs mere om el tjek

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Du kan ringe til os på telefon +45 35 81 60 55, hvor vi sidder klar til at høre, hvad vi kan hjælpe dig med. Tag kontakt til os, så vi sammen kan finde den bedste løsning på de udfordringer, du har. Vi dækker hele Sjælland – og følger opgaven til dørs!

Det er muligt at navigere rundt i menuen til venstre og læse mere om nogle af de løsninger ThoMa El ApS tilbyder.

Tlf.: 35 81 60 55, eller send en mail på thoma@thoma-el.dk

Du kan se et udpluk af vores referencer her: Referencer

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

ThoMa-El’s tilbud er altid uforpligtende – Vores værdigrundlag er altid gensidig respekt, at aftaler overholdes, engagement, løbende udvikling og sætter pris på godt humør i alle samarbejdsforhold.

Scroll to Top