35 81 60 55 thoma@thoma-el.dk

Historien om ThoMa-El ApS

Læs vores historie, værdigrundlag og mere

ThoMa El ApS blev etableret i sommeren 2005 af Frank Thomsen & Mads Groth Schousboe. Siden trak Frank Thomsen sig ud af firmaet, som i dag er ejet og drevet alene af Mads Groth Schousboe.

I 2014 oprettede Mads Groth Schousboe og Mickael Pohti ThoMa BMS ApS med speciale indenfor bygningsautomatik.

ThoMa El  ApS er nu en el-installatør virksomhed på i alt 10 medarbejdere. Vi holder til på Hammerholmen i Hvidovre. Vores kompetence er arbejde inden for standard el-installationer for både private, erhverv, industri og ejendomsservice til boligforeninger.

I tillæg til vores standard el-installationsarbejde har vi spidskompetencer inden for BMS (CTS) og entreprisearbejde. Vi leverer og servicerer automatik, primært til erhvervs- og institutionsområdet og vi udfører el- og BMS entrepriser, som bygherreleverancer eller til hoved- og totalentreprenører. Vi er eksperter i teknisk energioptimering via automatik, solceller, belysningstilpasning og varmepumper.

Fremtiden vil byde på fortsat dygtiggørelse inden for relevante og potentielle forretningsområder i branchen. Sammen med kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere vil ThoMa El  ApS være på markedet til glæde for alle.