Historien om ThoMa-El ApS

Læs vores historie, værdigrundlag og mere

ThoMa El ApS blev etableret i sommeren 2005 af Frank Thomsen & Mads Groth Schousboe. Siden trak Frank Thomsen sig ud af firmaet, som i dag er ejet og drevet alene af Mads Groth Schousboe.

I 2014 oprettede Mads Groth Schousboe og Mickael Pohti ThoMa BMS ApS med speciale indenfor bygningsautomatik.

ThoMa El  ApS er nu en el-installatør virksomhed på i alt 10 medarbejdere. Vi holder til på Hammerholmen i Hvidovre. Vores kompetence er arbejde inden for standard el-installationer for både private, erhverv, industri og ejendomsservice til boligforeninger.

I tillæg til vores standard el-installationsarbejde har vi spidskompetencer inden for BMS (CTS) og entreprisearbejde. Vi leverer og servicerer automatik, primært til erhvervs- og institutionsområdet og vi udfører el- og BMS entrepriser, som bygherreleverancer eller til hoved- og totalentreprenører. Vi er eksperter i teknisk energioptimering via automatik, solceller, belysningstilpasning og varmepumper.

Fremtiden vil byde på fortsat dygtiggørelse inden for relevante og potentielle forretningsområder i branchen. Sammen med kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere vil ThoMa El  ApS være på markedet til glæde for alle.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du kan ringe til os på telefon +45 35 81 60 55, hvor vi sidder klar til at høre, hvad vi kan hjælpe dig med. Tag kontakt til os, så vi sammen kan finde den bedste løsning på de udfordringer, du har. Vi dækker hele Sjælland – og følger opgaven til dørs!

ThoMa-El ApS
Midtager 19
2605 Brøndby
CVR: 28853025
Copyright © 2023Thoma El