35 81 60 55 thoma@thoma-el.dk

ThoMa-El referencer

Se vores udtalelser & billeder af projekter
Vi arbejder på flere referencer

Vi arbejder i øjeblikket på at få lagt vores referencer ind på hjemmesiden. I den forbindelse, skal vi beklage ventetiden, og håber at du vil se på resten af hjemmesiden.

Renseanlæg Lynetten

Lynetten er et renseanlæg fra 1980, som med tiden er blevet moderniseret og udbygget for at leve op til nutidens miljø- og kvalitetskrav. I 1997 blev det nye renseanlæg sat i drift, som betød en forbedring af spildevandsrensningen, en modernisering af slambehandlingen og forbrændingsanlægget.

Læs vores reference fra Lynetten

John og Connie

Efter længere tids overvejelser har familien beslutte at solceller må være den rigtige form for energi. Vi, dvs. 2 personer bor i et Lind & Risør hus fra 2007, et energirigtigt hus med fjernvarme og Nilan varmepumpe der bruger ventilationsluften til at opvarme vort brugsvand.


Læs vores reference fra John og Connie

Elena Wind

Kvalitetsarbejde til aftalt pris. Det var en kompliceret opgave – flytning af køkken til spisestuen i murerstensvilla fra 30’erne, som krævede meget tid og høje kvalifikationer af håndværkere. Alt blev opstartet i henhold til planen, alle aftaler blev overholdte til punkt og prikke.


Læs vores reference fra Elena Wind

Alice Petersen

Det var nogle rigtige gode tilbud jeg fik fra alle 3 firmaer, men meget forskellige i pris og kvalitet. Muligvis på den forskellige forretningmetode hver især bruger. Dette er kun en fordel da man herefter kan træffe valg. Jeg valgte ThoMa El Aps. De virker meget fleksibel.


Læs vores reference fra Alice Petersen