35 81 60 55 thoma@thoma-el.dk

Brandalarm

Brandalarm & Røgalarm

Der kan være mange penge at spare, hvis du lader os besigtige din el-installation. Ofte viser det sig nemlig, at der ved en mindre indsats kan gøres en meget stor forskel. ThoMa El har stor erfaring og viden om energioptimering og sikkerhed i hjemmet, og vi stiller gerne vores ekspertise til din rådighed.

Brandalarm & røgalarm til boligforeninger

I 2004 blev det et krav til boligbygninger, at der skal installeres en brand-/røgalarm forsynet med 230V og med batteri back up i nybyggede boliger. Kravet gælder ikke eksisterende boliger og derfor er der mange hjem, som ikke har en brand-/røgalarm installeret.

ThoMa El ApS kan tilbyde installation af brand-/røgalarm til gode priser alt afhængig af antal, type og placering.

Vi oplever også flere og flere boligforeninger, som ønsker en mere grundig og sikker dækning af boligforeningens bygning. Hvis tilstødende lejligheder og trappeopgange ønskes alarmeret tilbyder vi, at installere et skræddersyet varslingsanlæg eller et ABA-anlæg, hvor brandvæsnet automatisk bliver tilkaldt.

Det er derfor vigtigt at du får rådgivning og installation fra en autoriseret el-installatør, så er du sikker på at din bolig er sikret som godt som mulig mod ildebrand.